Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730988686

Copa 730988686 Información oficial sobre el partido 730988686 en Hattrick

17.04.2024 16:15:00

Bislett Badboys Alineación oficial del equipo 'Bislett Badboys' en el partido 3 - 0 Romulslia Alineación oficial del equipo 'Romulslia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bislett Badboys Alineación oficial del equipo 'Bislett Badboys' en el partido 2 - 0 Romulslia Alineación oficial del equipo 'Romulslia' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bislett Badboys

Goles Goles

  • 119 Minuto 95 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jerzy Kurp el va rematar Marcjan Kalkowski amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 99 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Romulslia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tuomas Pötry la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bislett es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 99.
  • 134 Minuto 103 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Bislett i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 103 minuts de joc. Mentre en Jerzy Kurp el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Lim Su Liang es va comportar com un juvenil al minut 10 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bislett va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tuomas Pötry, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): El Bislett se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 32, en Marcjan Kalkowski va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 65 (Ocasión tiro lejano): Al minut 65 un refús amb el peu d'en Hendrik Labayn va anar a parar als peus del Michael Stamnes que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 207 Minuto 104 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Michael Stamnes de Bislett no va ser gol per ben poc.

Romulslia

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Romulslia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Arnulf Holmvik va desviar el xut final de Zoltán Jakab després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Marin Chifan va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Arnulf Holmvik, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.