Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730988406

Amistoso 730988406 Información oficial sobre el partido 730988406 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

FC Malasombra Alineación oficial del equipo 'FC Malasombra' en el partido 4 - 4 ANAISES F.C. Alineación oficial del equipo 'ANAISES F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Malasombra Alineación oficial del equipo 'FC Malasombra' en el partido 1 - 3 ANAISES F.C. Alineación oficial del equipo 'ANAISES F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,2 % 5,4 % 74,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Malasombra

Goles Goles

  • 122 Minuto 1 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Malasombra contenien la respiració mentre en Gür Mecdi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Malasombra van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Cătălin Pârvan en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 100 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79, Pauliño Balea va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 3 - 4.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Després de 89 minuts de partit, Jeando Assam igualava per Malasombra en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Heiko May va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 13 quan Alfredo Murillo de Malasombra gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Pauliño Balea va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cálico Estivada de Malasombra es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pauliño Balea de Malasombra es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

ANAISES F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 23 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 23 minuts quan Epifanio Numpaque va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Romeo Emparan, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Victorino Pinillos que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a ANAISES.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Tomás Gómez de la Blanca sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Victorino Pinillos que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Manuel Aguilar va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 78, i va fer pujar el 2 - 4 per a ANAISES.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ANAISES que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Víctor Cegastia, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.