Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987852

Amistoso (RC) 730987852 Información oficial sobre el partido 730987852 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Fuencubierta CF Alineación oficial del equipo 'Fuencubierta CF' en el partido 3 - 0 Medes Dasego Alineación oficial del equipo 'Medes Dasego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fuencubierta CF Alineación oficial del equipo 'Fuencubierta CF' en el partido 3 - 0 Medes Dasego Alineación oficial del equipo 'Medes Dasego' en el partido
Tiene un resultado normal 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuencubierta CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 36 gràcies a la jugada de Pablo De Bares, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pedro Caballero Galán es va introduir dins la defensa central al minut 49, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Casimiro Xamar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Fuencubierta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Casimiro Xamar del Fuencubierta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Fuencubierta van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Francisco Aguinaga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Casimiro Xamar va marxar per velocitat al minut 34 i va fer una passada de la mort a Pablo De Bares, però aquest va fallar.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Pedro Caballero Galán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nicanor Miniño va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Atanas Vutov, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Casimiro Xamar de Fuencubierta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Samuel Descallar de Fuencubierta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en İlber Üstal de Fuencubierta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Medes Dasego

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de 蓝 (Lan) 其晖 (Qihui), que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Amilcare Marinello no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Carlos Fernán González de Dasego, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 225 Minuto 57 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Amilcare Marinello va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.