Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987839

Amistoso 730987839 Información oficial sobre el partido 730987839 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Sporting Birracruzis C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Birracruzis C.F.' en el partido 5 - 1 Tudela del Duque Alineación oficial del equipo 'Tudela del Duque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Sporting Birracruzis C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Birracruzis C.F.' en el partido 6 - 4 Tudela del Duque Alineación oficial del equipo 'Tudela del Duque' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,1 % 21,6 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Birracruzis C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Glauco Frairia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Birras.
  • 134 Minuto 12 (Gol de penalti): Birras va obtenir un penal al minut 12, que va llançar a la perfecció Guillén Ludeiro. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Als 66 minuts de joc, els nois de Birras van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Guillén Ludeiro augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Birras pel centre va donar un gran resultat: el gol de Diego Castillo va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Glauco Frairia va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gian Maria Impicciatore. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 69 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Mehmet Çıra va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Dani Palerm una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Luis Portero va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Federico Nadal.

Tudela del Duque

Goles Goles

  • 190 Minuto 90 (Gol de falta): El Guillermo 'Primo' Alonso va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Tudela. 5-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Guillermo 'Primo' Alonso de Tudela no va ser gol per ben poc.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tudela va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Guillermo 'Primo' Alonso, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Guillermo 'Primo' Alonso va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Pablo 'Largo' Camino s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.