Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987682

Amistoso 730987682 Información oficial sobre el partido 730987682 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

FC Sant Just Alineación oficial del equipo 'FC Sant Just' en el partido 4 - 5 Arcabuciles F.C Alineación oficial del equipo 'Arcabuciles F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
FC Sant Just Alineación oficial del equipo 'FC Sant Just' en el partido 3 - 5 Arcabuciles F.C Alineación oficial del equipo 'Arcabuciles F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,7 % 60,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sant Just

Goles Goles

  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Antonio Inchurandieta va acabar en una passada genial cap al jugador de Sant Juan Antonio Fernández Bobadilla, que va marcar el 1 - 0.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Christian Belis trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Antonio Inchurandieta de Sant va demostrar les seves habilitats al minut 81 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Joan Tresserras es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 4 - 5, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Christian Belis va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Inchurandieta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ignacio Aboigor va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 17 de joc.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Juan Antonio Fernández Bobadilla arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Arcabuciles F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Camillo Belluzzi que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, Arcabuciles es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Daniele Menon es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Honorato Cardoso va augmentar l'avantatge de Arcabuciles a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Twan van Silfhout de Arcabuciles va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Twan van Silfhout, que va ser qui va marcar 3 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 85 per Aditya Achmadi va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sven Fasan.