Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987603

Copa 730987603 Información oficial sobre el partido 730987603 en Hattrick

17.04.2024 12:45:00

Pa Lante Alineación oficial del equipo 'Pa Lante' en el partido 1 - 3 Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pa Lante Alineación oficial del equipo 'Pa Lante' en el partido 2 - 0 Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pa Lante

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Lante va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Jesús Díaz de Campomanes va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Antonio Serrano Lázaro al minut 15 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos Elizaga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Carlos Elizaga es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Lante ho intentava per la dreta per mitjà de Carlos Elizaga, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mihajlo Kragulj va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Lante Armando Bellucci quasi va assolir l'empat al minut 57 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 200 Minuto 66 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 66. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Carlos Elizaga la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ricardo Tabaco va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Union Escabriolentos

Goles Goles

  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Escabriolentos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Richárd Hursán, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): En Siegfried Hundert donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 48 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Pavlo Shilenko va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Rubén Enrique Cosaire va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): El Escabriolentos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Uwe Streile la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Siegfried Hundert quasi aconsegueix empatar per Escabriolentos al minut 23, però Gaspar Luberriaga va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Escabriolentos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ľubor Tobolka, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Richárd Hursán s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.