Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987594

Copa 730987594 Información oficial sobre el partido 730987594 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

CAU Boadilla Alineación oficial del equipo 'CAU Boadilla' en el partido 4 - 2 Celta de Betanzos Alineación oficial del equipo 'Celta de Betanzos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CAU Boadilla Alineación oficial del equipo 'CAU Boadilla' en el partido 0 - 1 Celta de Betanzos Alineación oficial del equipo 'Celta de Betanzos' en el partido
Tiene mucha potra 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAU Boadilla

Goles Goles

  • 114 Minuto 85 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 85. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Darío Ricardo Pucheta va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): José Antonio Ordóñez Villa es va comportar com un juvenil al minut 3 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Darko Bračič, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Boadilla va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Darío Ricardo Pucheta va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 205 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Josep Traïd marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Morten Hansen que va xutar a fora per molt poc.
  • 225 Minuto 87 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Morten Hansen va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 243 Minuto 96 (Ocasión de contra por la derecha): Boadilla van sortir al contraatac amb encert al minut 96, però Morten Hansen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 222 Minuto 115 (Ocasión por la izquierda): En Morten Hansen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Boadilla Berbiz Lillodi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Agimar Guckel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Boadilla, Antonio Puche, col·locà la pilota just a les mans d'en Agimar Guckel. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Sevan Riffet de Boadilla va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Adrià Miró de Boadilla va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Ernesto Pita Caños va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.

Celta de Betanzos

Goles Goles

  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 39 minuts de joc, Matija Živanović, corrent com un esperitat, superà primer Bilintx Arronitz per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Josep Garrigol, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raül Gençà que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Israel Platero de Betanzos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Krsto Kenjalo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 104 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krsto Kenjalo de Betanzos va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Victor Fleşer xutant per a Betanzos va fer anar la pilota just on la volia, però Domenico Mantegazza, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Betanzos, Germán Barú, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Matija Živanović de Betanzos anava molt fort i col·locat però Domenico Mantegazza no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Raphaël Sheba va xutar fora per a Betanzos, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!