Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987586

Copa 730987586 Información oficial sobre el partido 730987586 en Hattrick

17.04.2024 12:15:00

Gausacs Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Gausacs Club de Futbol' en el partido 1 - 0 Club Sevilla Alineación oficial del equipo 'Club Sevilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gausacs Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Gausacs Club de Futbol' en el partido 0 - 1 Club Sevilla Alineación oficial del equipo 'Club Sevilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gausacs Club de Futbol

Goles Goles

  • 115 Minuto 97 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Tuomas Kaarre era molt més ràpid que el defensa Bård Johansen. Al minut 97, el jugador de Gausacs va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Gausacs van sortir al contraatac al minut 14, però Tuomas Kaarre va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gausacs va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Iruzbieta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Gausacs van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 64, però el xut de Guglielmo Visona des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 93 (Ocasión de contra por la derecha): Gausacs van sortir al contraatac amb encert al minut 93, però Sergio Iruzbieta no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 106 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 106 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Edu Reguero Manjón, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Club Sevilla

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): Matias Burruchaga va xutar magistralment una falta al minut 13 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 264 Minuto 105 (Ocasión de penalti): En Matias Burruchaga va llençar un penal al minut 105. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dimitrije Ðuričić de Sevilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.