Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987584

Copa 730987584 Información oficial sobre el partido 730987584 en Hattrick

17.04.2024 12:15:00

Mestalla Athletic Alineación oficial del equipo 'Mestalla Athletic' en el partido 0 - 4 Mace Alineación oficial del equipo 'Mace' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mestalla Athletic Alineación oficial del equipo 'Mestalla Athletic' en el partido 0 - 2 Mace Alineación oficial del equipo 'Mace' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mestalla Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Teodòr Casé va ser clau en la jugada d'atac de MATH al minut 35, quan ell mateix va fer una passada brutal a Francisco Irigay, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 216 Minuto 84 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Teodòr Casé va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 84, i va passar la pilota a Francisco Irigay, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Clément Guilloton de MATH va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mace

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador de Mace Akand Yadav va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 12 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Akand Yadav va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Pier Giuseppe Garnero va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Sergen Çeri va augmentar l'avantatge de Mace a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 5 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 5, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pier Giuseppe Garnero de Mace va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Sergen Çeri que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Władysław Jakowski va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Pier Giuseppe Garnero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Miguel Crol, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pier Giuseppe Garnero després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Miguel Crol va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Artur Rychert de Mace amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.