Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987581

Amistoso 730987581 Información oficial sobre el partido 730987581 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Deportivo Pirineo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pirineo' en el partido 3 - 4 ECRA Alineación oficial del equipo 'ECRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Pirineo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pirineo' en el partido 2 - 2 ECRA Alineación oficial del equipo 'ECRA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Pirineo

Goles Goles

  • 104 Minuto 37 (Gol de penalti): Depor aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Miguel Antonio Olaguer al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 40, Miguel Antonio Olaguer va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Alejandro Dutari que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors del Depor amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 84, deixant Raúl Vandoma en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): Alejandro Dutari va marxar per velocitat al minut 41 i va fer una passada de la mort a Abdelqouddous Jnane, però aquest va fallar.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Carlo Manes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Depor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

ECRA

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Francisco Rastrilla es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, un xut de Nadim Noriega des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Passats 62 minuts de partit, ECRA es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Isaac Pellicer es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de ECRA va ser finalitzada des de l'esquerra per Emanuel Vera al minut 88. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Jed Ignaz Silberschneider hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Francisco Rastrilla havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 284 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Isaac Pellicer de ECRA va fallar un penal al minut 39, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Vindio Agrafojo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Armando Teniente de ECRA es va guanyar la targeta groga merescudament.