Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987573

Copa 730987573 Información oficial sobre el partido 730987573 en Hattrick

17.04.2024 12:45:00

Casa Fuerte 2 Alineación oficial del equipo 'Casa Fuerte 2' en el partido 4 - 1 Los Patricios Alineación oficial del equipo 'Los Patricios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Casa Fuerte 2 Alineación oficial del equipo 'Casa Fuerte 2' en el partido 2 - 0 Los Patricios Alineación oficial del equipo 'Los Patricios' en el partido
Tiene suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casa Fuerte 2

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jānis Katrenko va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 38.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): CASAFUERTE va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 47 Waleed Shamlan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CASAFUERTE va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Waleed Shamlan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Waleed Shamlan va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Waleed Shamlan de CASAFUERTE va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 32, però no va estar gaire encertat.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Mülayim Eşit gairebé va marcar per a CASAFUERTE des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mülayim Eşit. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrycjusz Kwacz de CASAFUERTE es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

Los Patricios

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ramiro Zúñiga es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): El Patricios va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 2 amb un llançament de falta perillós. En Duarte Maters però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Carlos Gómez de Rivero va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Patricios que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Konan Guiriéoulou va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Ramiro Zúñiga de Patricios, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!