Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987518

Copa 730987518 Información oficial sobre el partido 730987518 en Hattrick

17.04.2024 12:15:00

Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido 2 - 1 Smart Signs Alineación oficial del equipo 'Smart Signs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido 0 - 4 Smart Signs Alineación oficial del equipo 'Smart Signs' en el partido
Tiene suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los urogallos de lugo

Goles Goles

  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): urogallos sabia com jugar al contraatac, i al minut 64, 葛 (Ge) 国发 (Guofa) va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 141 Minuto 116 (Gol de contra por el centro): El urogallos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Elmer Segersson va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Lluc Escalas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Fernando Seijo quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): urogallos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Txomin Irigoien des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el urogallos sortien al contraatac. La falta llançada per Jakub Hurník va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): urogallos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 72, però Jakub Majer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 104 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de urogallos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando Seijo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 223 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): urogallos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 112, quan Jakub Hurník va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Smart Signs

Goles Goles

  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Passats 57 minuts de partit, Smartsitos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Paul Hauninen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Paul Hauninen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Joaquín Coscarate de Smartsitos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 17, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Mansoor Malik Rabadi va estar a punt de posar per davant a Smartsitos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Wolff Mozina va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Wolff Mozina, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Enrique 'Sabio' Serrat no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Smartsitos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Enrique 'Sabio' Serrat va quedar-se sol davant el porter Wolff Mozina, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ruimán Nicolás va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Timoci Whatarangi després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Wolff Mozina va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Khemera Thong ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Smartsitos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Wolff Mozina va desviar el xut final de Timoci Whatarangi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Smartsitos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Adriano 'Gruñón' Cazorla, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 115 (Ocasión por el centro): Al minut 115 de partit, Enrique 'Sabio' Serrat quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquín Coscarate.