Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730986411

Amistoso 730986411 Información oficial sobre el partido 730986411 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Morata barcelonista Alineación oficial del equipo 'Morata barcelonista' en el partido 5 - 2 C.F. Tagarete Alineación oficial del equipo 'C.F. Tagarete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Morata barcelonista Alineación oficial del equipo 'Morata barcelonista' en el partido 4 - 2 C.F. Tagarete Alineación oficial del equipo 'C.F. Tagarete' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morata barcelonista

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a barcelonista va ser José María Valderrábano.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nutautas Blažulionis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a barcelonista.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Nikolay Togulev va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de barcelonista al minut 63, que va llançar ajustat al pal en Viktor Povolotskiy. 4 - 1 pels locals.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 71, Stefan Bonnet va pentinar un córner cap al segon pal que Nutautas Blažulionis va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Nutautas Blažulionis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gürhan Atılay va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bohdan Bohuslav va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José María Valderrábano.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nutautas Blažulionis de barcelonista la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

C.F. Tagarete

Goles Goles

  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): Tagarete van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 57 quan Benjamín Bestué sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Jordi Antoni Galbis va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Tagarete en aconseguir el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 43, quan un error defensiu va deixar Jaime Galliners completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego Filomena de Tagarete es va guanyar la targeta groga merescudament.