Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730985459

Amistoso 730985459 Información oficial sobre el partido 730985459 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Real Borregos FC Alineación oficial del equipo 'Real Borregos FC' en el partido 3 - 5 stormbringers Alineación oficial del equipo 'stormbringers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Borregos FC Alineación oficial del equipo 'Real Borregos FC' en el partido 1 - 6 stormbringers Alineación oficial del equipo 'stormbringers' en el partido
Tiene suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Borregos FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 35 minuts de joc, Ugo Lechanteur, corrent com un esperitat, superà primer Julio Bueno per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 103 Minuto 67 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Gonzalo Quiñones va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 4.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Ugo Lechanteur de Borregos va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Borregos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Gonzalo Quiñones va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Óscar Ozores va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Gonzalo Quiñones no s'ho podia creure.

stormbringers

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Dietmar Szymaniak va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Marcin Brzoza va aprofitar un error defensiu al minut 24, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a stormbringers.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Aliaksej Malecki va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 1 - 3 per a stormbringers.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, stormbringers va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Julio Bueno, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marcin Brzoza, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Dietmar Szymaniak al minut 34, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marcin Brzoza després de 91 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Noldi Raggenbass va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio Bueno de stormbringers es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Èric Fajula de stormbringers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.