Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730984237

Copa 730984237 Información oficial sobre el partido 730984237 en Hattrick

16.04.2024 17:30:00

Arborétum Herény FC Alineación oficial del equipo 'Arborétum Herény FC' en el partido 1 - 0 Drakonians CF II Alineación oficial del equipo 'Drakonians CF II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arborétum Herény FC Alineación oficial del equipo 'Arborétum Herény FC' en el partido 1 - 2 Drakonians CF II Alineación oficial del equipo 'Drakonians CF II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,7 % 75,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arborétum Herény FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Arborétum va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 82 Piotr Dunicz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Arborétum va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Piotr Dunicz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 205 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Subotai Jurgaghan era fer passades de llarga distància. Al minut 40 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Piotr Dunicz però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Beppino Sciacqua va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Ireneusz Gansty va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Chapín va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Piotr Dunicz de Arborétum la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Drakonians CF II

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Paolo Marconcini va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Drakonians al minut 36, però el xut de Paolo Marconcini va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Olivier Le Floc’h de Drakonians, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de József Végh, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kuba Borkowski no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Franz Schibi de Drakonians va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Chávez.