Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730981272

Amistoso (Int., RC) 730981272 Información oficial sobre el partido 730981272 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Ciudad de Zaragoza S.D. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Zaragoza S.D.' en el partido 1 - 0 James Blunt CF Alineación oficial del equipo 'James Blunt CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciudad de Zaragoza S.D. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Zaragoza S.D.' en el partido 2 - 0 James Blunt CF Alineación oficial del equipo 'James Blunt CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciudad de Zaragoza S.D.

Goles Goles

  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): El jugador Mohammed Ubekwu de Zaragoza, després de 88 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Harrizen Bengouria, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sidre Biville de Zaragoza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

James Blunt CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de James va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Melchior Strebel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85, Sauveur Baudot de James va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.