Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730978942

Amistoso 730978942 Información oficial sobre el partido 730978942 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Catllar Crancs Alineación oficial del equipo 'Catllar Crancs' en el partido 3 - 1 EF Cervera Alineación oficial del equipo 'EF Cervera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Catllar Crancs Alineación oficial del equipo 'Catllar Crancs' en el partido 7 - 0 EF Cervera Alineación oficial del equipo 'EF Cervera' en el partido
Es un cenizo 6.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catllar Crancs

Goles Goles

  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 31, indicava inequívocament que en Eugen Đurđević va saber trobar la xarxa rival. Catllar desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Catllar, atacant per l'esquerra al minut 74, va aprofitar el magnífic llançament de Ramón Rojas Sánchez per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Eugen Đurđević va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, José Barategui va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Dante Pirán del Catllar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Catllar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ramón Rojas Sánchez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Wybo van der Enk va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

EF Cervera

Goles Goles

  • 105 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per José Barategui va descol·locar totalment la defensa contrària i Rafael João Domingos Vieira no va perdonar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Cervera van sortir al contraatac amb encert al minut 30, però Jorge Cabra no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.