Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730978830

Amistoso (Int., RC) 730978830 Información oficial sobre el partido 730978830 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

N'ast Bobcats Academy Alineación oficial del equipo 'N'ast Bobcats Academy' en el partido 6 - 3 Joga Bonito Z Alineación oficial del equipo 'Joga Bonito Z' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
N'ast Bobcats Academy Alineación oficial del equipo 'N'ast Bobcats Academy' en el partido 10 - 0 Joga Bonito Z Alineación oficial del equipo 'Joga Bonito Z' en el partido
Es un cenizo 9.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

N'ast Bobcats Academy

Goles Goles

  • 113 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els jugadors del Bobcats amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 8, deixant Jorge Matamala en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gerard Masoni, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Bobcats se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 19.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25, Bobcats va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jorge Matamala, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bobcats a 4 - 1. Martí Atserias va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Feliks Butyanov es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 91 (Gol por la izquierda): En Bogdan Pérez Rubio va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Feliks Butyanov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 53, però una magnífica aturada de Ricardo Jimenez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Feliks Butyanov es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Joga Bonito Z

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de JBZ Karol Baley va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Karol Baley va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el JBZ va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 62.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 90, Roberto Piñero va pentinar un córner cap al segon pal que Antonio Robalino va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 39, quan un error defensiu va deixar Antonio Robalino completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Karol Baley quasi redueix la diferència al marcador al minut 40, però una gran estirada d'en Armando Andrade va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Roberto Piñero de JBZ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.