Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730978437

Amistoso (Int.) 730978437 Información oficial sobre el partido 730978437 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Atlètic Vendrell Alineación oficial del equipo 'Atlètic Vendrell' en el partido 1 - 3 BSC Swiss Boys Alineación oficial del equipo 'BSC Swiss Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Vendrell Alineación oficial del equipo 'Atlètic Vendrell' en el partido 2 - 0 BSC Swiss Boys Alineación oficial del equipo 'BSC Swiss Boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Vendrell

Goles Goles

  • 104 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Jordi Amat va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Florian Neidel va enviar un xut des de 40 metres al minut 25, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 203 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Patrick Degouy i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Vendrell, però el xut de Miguel Jávega va sortir bastant desviat.
  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Vendrell va ser a punt de marcar al minut 64, quan el seu jugador Gianfrancesco Paciotti va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Jordi Amat va estar a punt d'empatar per a Vendrell quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Patrick Degouy va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Florian Neidel va disposar d'una bona oportunitat al minut 79, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

BSC Swiss Boys

Goles Goles

  • 135 Minuto 13 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Benoît Steenackers de Swiss va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Massimo Auzoux va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, un xut de Fernando Berberi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 31 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Benedetto Chiappetta per la seva rapidesa. Al minut 31 va intentar marxar per velocitat d'en Alberto Polo, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.