Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730977502

Amistoso (Int.) 730977502 Información oficial sobre el partido 730977502 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Antifa SBD Alineación oficial del equipo 'Antifa SBD' en el partido 0 - 5 Babblarna Alineación oficial del equipo 'Babblarna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Antifa SBD Alineación oficial del equipo 'Antifa SBD' en el partido 0 - 4 Babblarna Alineación oficial del equipo 'Babblarna' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antifa SBD

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Antifa, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Strahil Yanakiev va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Babblarna

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 33, quan Peter Bengtsson va posar els visitants Babblarna per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Zdislav Jirát va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 77 en Amin Ansaripour va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Józef Zięba podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 3 va pujar al marcador.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ricardo Mateo, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, Babblarna va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Amin Ansaripour.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amin Ansaripour quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pau Birulés, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Evert Molbratt va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.