Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730976163

Amistoso (Int.) 730976163 Información oficial sobre el partido 730976163 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

CFB Pallaresos Alineación oficial del equipo 'CFB Pallaresos' en el partido 6 - 0 ZAXOS FC Alineación oficial del equipo 'ZAXOS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
CFB Pallaresos Alineación oficial del equipo 'CFB Pallaresos' en el partido 7 - 0 ZAXOS FC Alineación oficial del equipo 'ZAXOS FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CFB Pallaresos

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nouri Jaber ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pallaresos es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pallaresos a 2 - 0. Esen Özgeer va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Pallaresos va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Roman Smíšek, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tomi Kamppari va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 64 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Esen Özgeer va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 64 el resultat passava a ser de 5 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Pallaresos va augmentar la diferència quan Zdzisław Gdeczyk no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gian Piero Colombo de Pallaresos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Zdzisław Gdeczyk va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El Pallaresos ho intentava per la dreta per mitjà de Esen Özgeer, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Gian Piero Colombo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Kostakis Adamantakis va mantenir l'equip visitant dins del partit.

ZAXOS FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ZAXOS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kostas Chlomopoulos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 60 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Netos Kotsaridis de ZAXOS es va guanyar la targeta groga merescudament.