Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730974207

Amistoso (Int.) 730974207 Información oficial sobre el partido 730974207 en Hattrick

10.04.2024 14:00:00

Sk Slavie Třebovice Alineación oficial del equipo 'Sk Slavie Třebovice' en el partido 4 - 1 Artistas Maguntinos Alineación oficial del equipo 'Artistas Maguntinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Sk Slavie Třebovice Alineación oficial del equipo 'Sk Slavie Třebovice' en el partido 4 - 3 Artistas Maguntinos Alineación oficial del equipo 'Artistas Maguntinos' en el partido
Tiene un resultado normal 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,9 % 34,6 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sk Slavie Třebovice

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Martin Krinner de Třebovice, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Slavomír Jančar va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Třebovice va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Patrick Ávila progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Třebovice va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Settimio Scornaienchi des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Leif-Patrick Koesters al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Settimio Scornaienchi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Róbert Pásztor de Třebovice es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Přemysl Ryneš de Třebovice va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lumír Cvoreň de Třebovice la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Artistas Maguntinos

Goles Goles

  • 151 Minuto 30 (Gol por el centro): Maguncia van mostrar una bona compenetració quan al minut 30 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Günter Kordthals va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 15 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Marius Rauherdorn, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Günter Kordthals va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Maguncia van seguir progressant per la banda dreta. Alexis Atzamopoulos va tenir la seva oportunitat al minut 70, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Sakıp Gökdeniz va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.