Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730970800

Amistoso (Int.) 730970800 Información oficial sobre el partido 730970800 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

JOKER HOMER Alineación oficial del equipo 'JOKER HOMER' en el partido 4 - 0 the weird eleven Alineación oficial del equipo 'the weird eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JOKER HOMER Alineación oficial del equipo 'JOKER HOMER' en el partido 2 - 0 the weird eleven Alineación oficial del equipo 'the weird eleven' en el partido
Tiene suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JOKER HOMER

Goles Goles

  • 190 Minuto 17 (Gol de falta): Al 17 minuts, El JOMER va fer el 1-0. En Salvatore Richetto va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Diego Teruel de JOMER va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 105 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 62, Maximilian Zehmen va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Salvatore Richetto, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 0.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Ed Gerard va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 78 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): JOMER va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Diego Teruel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Anton Alston.
  • 290 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Salvatore Richetto va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Anton Alston al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Salvatore Richetto va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El jugador local Diego Teruel per poc que no incrementa el marcador al minut 58. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Anton Alston va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Florentino Ibáñez de JOMER gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Rafael Troya Lopez-Sor gairebé va marcar per a JOMER des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Florentino Ibáñez va servir per deixar enrere el gegant Camiel Mostertman al minut 78, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salvatore Richetto.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florentino Ibáñez de JOMER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

the weird eleven

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): eleven van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Mike Moore va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de eleven va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mike Moore va sortir per sobre el travesser.