Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730970510

Amistoso (Int.) 730970510 Información oficial sobre el partido 730970510 en Hattrick

10.04.2024 17:55:00

Sporting Chrobry Poznań Alineación oficial del equipo 'Sporting Chrobry Poznań' en el partido 3 - 1 Villa Colanchanga FC Alineación oficial del equipo 'Villa Colanchanga FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Chrobry Poznań Alineación oficial del equipo 'Sporting Chrobry Poznań' en el partido 2 - 0 Villa Colanchanga FC Alineación oficial del equipo 'Villa Colanchanga FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Chrobry Poznań

Goles Goles

  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Passats 62 minuts, Roman Grądalski, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Sporting es posava per davant!
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): En Zenon Nieścier entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sporting, un peu providencial d'en Fabião Ferreira va situar el 2-1 al panell digital.
  • 130 Minuto 86 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Arsi Toiminen va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 86 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabião Ferreira de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jędrzej Bartecki de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Villa Colanchanga FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Francisco Azevedo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Colanchanga, al minut 74. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Colanchanga va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Maciej Kosałka va desviar el xut final de Francisco Azevedo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 225 Minuto 26 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Ciechosław Muszalik va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Azevedo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.