Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730969521

Amistoso (Int.) 730969521 Información oficial sobre el partido 730969521 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Kurrys Alineación oficial del equipo 'Kurrys' en el partido 4 - 1 Swansea BiH Alineación oficial del equipo 'Swansea BiH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Kurrys Alineación oficial del equipo 'Kurrys' en el partido 6 - 1 Swansea BiH Alineación oficial del equipo 'Swansea BiH' en el partido
Tiene mala suerte 5.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kurrys

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Corria el minut 25 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Faustino Sznaider, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Kurrys va aconseguir el 2 - 0 quan Alejandro Sahuquillo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Kurrys va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Cálico Fernández Miranda, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Kurrys va augmentar la diferència quan Josep Maria Pons no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Josep Maria Pons no va ser aprofitada per en Cálico Fernández Miranda que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Choochat Wongtip va rematar alt.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Michael Salsbach al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Sahuquillo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Sahuquillo de Kurrys es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en Cálico Fernández Miranda va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Swansea BiH

Goles Goles

  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 80, el jugador visitant Mihai Roiniţă va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Strahinja Slavković la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Swan A.F.C havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 250 Minuto 42 (Ocasión de falta): Bogusz Kasprzycki va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 42.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Saïfeddine Fannane va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Swan A.F.C va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 87, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Vasko Ivanišević.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mihai Roiniţă de Swan A.F.C va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Strahinja Slavković de Swan A.F.C la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.