Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730968872

Amistoso (Int., RC) 730968872 Información oficial sobre el partido 730968872 en Hattrick

09.04.2024 21:15:00

otrakani mom4eta Alineación oficial del equipo 'otrakani mom4eta' en el partido 5 - 1 C.F.DDCE Alineación oficial del equipo 'C.F.DDCE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
otrakani mom4eta Alineación oficial del equipo 'otrakani mom4eta' en el partido 3 - 0 C.F.DDCE Alineación oficial del equipo 'C.F.DDCE' en el partido
Tiene suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

otrakani mom4eta

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dušan Drakulić, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dušan Drakulić va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, otrakani va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vladimiro Aschieris, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Vladimiro Aschieris va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del otrakani va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sebastian Emrick, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sebastian Emrick. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Iliyan Kotzev estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Tichomír Ťažiar, als 19 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Iliyan Kotzev una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Valentin Gafar va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Vladimiro Aschieris gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Valentin Gafar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Winibert Leutmezer quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

C.F.DDCE

Goles Goles

  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): C.F.DDCE van mostrar una bona compenetració quan al minut 81 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Giuliano Crasta va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Dimitar Topalov va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 75 de joc.