Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730968332

Amistoso (Int.) 730968332 Información oficial sobre el partido 730968332 en Hattrick

09.04.2024 20:20:00

FC ADHD AC Alineación oficial del equipo 'FC ADHD AC' en el partido 6 - 2 Malzingouille Alineación oficial del equipo 'Malzingouille' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC ADHD AC Alineación oficial del equipo 'FC ADHD AC' en el partido 5 - 2 Malzingouille Alineación oficial del equipo 'Malzingouille' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC ADHD AC

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador Florian Jean-Paul de ADHD, després de 9 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cristian Delgado de ADHD aconseguir un gol al minut 28 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Fabrice Zimmer va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): ADHD va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Reko Hirvikangas va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ADHD a 5 - 2. Clément Caumartin va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 63 (Gol de falta): Jan Stubenrauch va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 63 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Clément Caumartin gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Joan Anquetil va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Esaín de ADHD va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Malzingouille

Goles Goles

  • 135 Minuto 20 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Jérôme Leroy de Malzingouille va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 1.
  • 151 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats de Malzingouille van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Loïs Chouquet va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Robson Garside, al minut 32 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.