Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730966999

Amistoso 730966999 Información oficial sobre el partido 730966999 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Steagua de Telde Alineación oficial del equipo 'Steagua de Telde' en el partido 3 - 3 GarFy F.C. Alineación oficial del equipo 'GarFy F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Steagua de Telde Alineación oficial del equipo 'Steagua de Telde' en el partido 8 - 0 GarFy F.C. Alineación oficial del equipo 'GarFy F.C.' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua de Telde

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Passat el minut 38 de joc, Nemesio Iturrista facilitava les coses al Steagua amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 60 minuts, el tirador de faltes del Steagua va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Nemesio Iturrista, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Steagua va ser Michael Burke.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Steagua per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daniel Miranda Tirado, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 41 minuts, en Nemesio Iturrista no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Modesto Irurosqui de Steagua va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 58, però no va estar gaire encertat.
  • 289 Minuto 78 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Arturo Cabral va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en 赵 (Zhao) 修才 (Xiucai) el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arturo Cabral es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Daniel Miranda Tirado de Steagua va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Miranda Tirado va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Steagua va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

GarFy F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Steagua. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jakov Vojnović la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del GarFy es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 36.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Aníbal Cadell va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de GarFy, Pablo Cernadas, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 en Alfredo Alvarez va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): GarFy van sortir al contraatac al minut 25, però 赵 (Zhao) 修才 (Xiucai) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.