Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730966213

Amistoso (Int., RC) 730966213 Información oficial sobre el partido 730966213 en Hattrick

09.04.2024 18:25:00

1. McD Hilden Alineación oficial del equipo '1. McD Hilden' en el partido 2 - 3 FC-Machete Alineación oficial del equipo 'FC-Machete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
1. McD Hilden Alineación oficial del equipo '1. McD Hilden' en el partido 0 - 1 FC-Machete Alineación oficial del equipo 'FC-Machete' en el partido
Tiene suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. McD Hilden

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Hilden va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Marek Wychowałek, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 135 Minuto 34 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Germano Cerio va demostrar la seva experiència quan al minut 34 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Marek Wychowałek es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Yannick Letsch, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Riccardo Spadoni de Hilden va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC-Machete

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): El jugador visitant Joonas Huovari va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 23 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Juha Laukkala va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 89.
  • 118 Minuto 110 (Gol evento especial córner peinado): MAC va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Tomi Kaija, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Teemu Saurén que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Joonas Huovari quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): MAC va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Karol Klichowicz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 272 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Al minut 92, un refús desafortunat de Tibi Săndulescu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sergey 'Seivästäjä' Polyak no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Angelo Miclausig, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 96 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sergey 'Seivästäjä' Polyak que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Alfonso Alzamora de MAC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergey 'Seivästäjä' Polyak es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.