Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730963767

Amistoso (Int., RC) 730963767 Información oficial sobre el partido 730963767 en Hattrick

09.04.2024 18:25:00

FC Handkäs Alineación oficial del equipo 'FC Handkäs' en el partido 4 - 1 Mister Cintita Alineación oficial del equipo 'Mister Cintita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Handkäs Alineación oficial del equipo 'FC Handkäs' en el partido 4 - 2 Mister Cintita Alineación oficial del equipo 'Mister Cintita' en el partido
Tiene un resultado normal 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,2 % 6,1 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Handkäs

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Jan Mueller-Frey, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 4 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kolja Nanz va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15, Handkäs va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Kolja Nanz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Handkäs va obtenir un penal al minut 74, que va llançar a la perfecció Marius Marta. 4 - 1 a favor dels locals.

Mister Cintita

Goles Goles

  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cintita van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alai Oñartesagasti va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Alejandro Santiago va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Anatoliy Neretin no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Enrique Carmuega quasi redueix la diferència al marcador al minut 62, però una gran estirada d'en Anatoliy Neretin va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Lloyd 'Tortilla' Herbert de Cintita va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.