Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730963314

Amistoso (Int.) 730963314 Información oficial sobre el partido 730963314 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

LA PRATINA Alineación oficial del equipo 'LA PRATINA' en el partido 2 - 2 Ranges Alineación oficial del equipo 'Ranges' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LA PRATINA Alineación oficial del equipo 'LA PRATINA' en el partido 1 - 1 Ranges Alineación oficial del equipo 'Ranges' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,0 % 33,0 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA PRATINA

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del MAGICA s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ally Chiligati que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 43 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MAGICA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Piergiuseppe Mariottoni va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MAGICA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ally Chiligati, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Venegas Carrillo al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yoo-Sang Yoo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santiago Andrés Posse de MAGICA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ranges

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Natale Schiavone estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Bonifacio Uribe Bernedo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 35.
  • 164 Minuto 81 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 81 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Ranges. Bonifacio Uribe Bernedo el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Bonifacio Uribe Bernedo de Ranges va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Dario Bertone de Ranges va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.