Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730961453

Amistoso 730961453 Información oficial sobre el partido 730961453 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Guadix F.C. Alineación oficial del equipo 'Guadix F.C.' en el partido 6 - 1 Celtic de Vigo Alineación oficial del equipo 'Celtic de Vigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Guadix F.C. Alineación oficial del equipo 'Guadix F.C.' en el partido 7 - 0 Celtic de Vigo Alineación oficial del equipo 'Celtic de Vigo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guadix F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Guadix prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Rafael Torrejón va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Guadix va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Tomàs Sanahujes va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En José Cardona va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Guadix va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ismael Portoneria, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Tomàs Sanahujes de Guadix va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alejandro Calafat es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ismael Portoneria va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alejandro Calafat va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Casiano Díaz del Campo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Cardona per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Federico Castañeda va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Joaquín Pérez Garzón de Guadix va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Joaquín Pérez Garzón va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Celtic de Vigo

Goles Goles

  • 151 Minuto 54 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 54, el jugador visitant José Gil de Vivero va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Dylan Overbergh, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Károly Dugovics va entorpir al marcador d'en Ignacio Ribera per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Gil de Vivero de Celtic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.