Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730957953

Amistoso (Int.) 730957953 Información oficial sobre el partido 730957953 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

Inflution M.G. Alineación oficial del equipo 'Inflution M.G.' en el partido 5 - 4 Club Montsià Alineación oficial del equipo 'Club Montsià' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Inflution M.G. Alineación oficial del equipo 'Inflution M.G.' en el partido 1 - 4 Club Montsià Alineación oficial del equipo 'Club Montsià' en el partido
Tiene mucha potra 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inflution M.G.

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ignacio Eloregui, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 4 (Gol por la izquierda): En Robin Ivarsson de I.M.G. va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 139 Minuto 16 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Robin Ivarsson va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Martín 'Flyer' Peñate.
  • 106 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El I.M.G. sempre confia amb les genialitats d'en Ignacio Eloregui; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 4 - 4.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ignacio Eloregui de I.M.G. aconseguir un gol al minut 71 que posava per davant els locals: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Robin Ivarsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Víctor Barrufet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olgierd Knap de I.M.G. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Club Montsià

Goles Goles

  • 151 Minuto 27 (Gol por el centro): Montsià van mostrar una bona compenetració quan al minut 27 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Nassim Chafi va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 31 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Alfonso 'Shot' Doria.
  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 37, quan Martín 'Flyer' Peñate va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): En Martín 'Flyer' Peñate donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 66 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Martín 'Flyer' Peñate va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alfredo Guajardo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Edgar Infante que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.