Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730957250

Amistoso (Int.) 730957250 Información oficial sobre el partido 730957250 en Hattrick

09.04.2024 19:25:00

FK-Petrzalka Alineación oficial del equipo 'FK-Petrzalka' en el partido 1 - 0 SD Formentera Alineación oficial del equipo 'SD Formentera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK-Petrzalka Alineación oficial del equipo 'FK-Petrzalka' en el partido 2 - 0 SD Formentera Alineación oficial del equipo 'SD Formentera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK-Petrzalka

Goles Goles

  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): FK-Petrzalka, atacant per l'esquerra al minut 80, va aprofitar el magnífic llançament de Chag Finkelstein per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Maurice Vincken que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Kurt Meuwly del FK-Petrzalka ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Safari bin Hj Kifli va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Chag Finkelstein va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FK-Petrzalka.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): FK-Petrzalka va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Chag Finkelstein va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jhonny Monteagudo.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Maurice Vincken estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Patrice Petitjean, als 54 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): FK-Petrzalka va estar a punt de posar-se per davant al minut 69 però Patrice Petitjean va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

SD Formentera

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Formentera, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Michaël Gilibert va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.