Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730955062

Amistoso (Int.) 730955062 Información oficial sobre el partido 730955062 en Hattrick

10.04.2024 10:45:00

Wädi FC Alineación oficial del equipo 'Wädi FC' en el partido 3 - 2 cosmos de irta cf Alineación oficial del equipo 'cosmos de irta cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Wädi FC Alineación oficial del equipo 'Wädi FC' en el partido 6 - 0 cosmos de irta cf Alineación oficial del equipo 'cosmos de irta cf' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wädi FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Eric Luchsinger ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Wädi es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Wädi va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 73 Eric Luchsinger va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats van embogir quan en Rodolphe Bruggisser va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Wädi.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 1 (Ocasión por la izquierda): Wädi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 1 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eric Luchsinger ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Wädi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Piero Trerotoli va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eric Luchsinger de Wädi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kepa Enea al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Piero Trerotoli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Reno Frossard, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eric Luchsinger de Wädi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

cosmos de irta cf

Goles Goles

  • 160 Minuto 55 (Gol de falta): cosmos, al minut 55, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Alberto Horta.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, el cosmos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ireneusz Szczęśniak, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 2 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de cosmos, l'equip va recuperar la pilota al minut 2 i va contraatacar. En Eugene Pous va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Eugene Pous va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44 en Maciej Dyrbuś va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.