Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730954282

Amistoso (Int., RC) 730954282 Información oficial sobre el partido 730954282 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido 4 - 5 FC Hagondange Alineación oficial del equipo 'FC Hagondange' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido 2 - 0 FC Hagondange Alineación oficial del equipo 'FC Hagondange' en el partido
Tiene suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PACKARD

Goles Goles

  • 187 Minuto 32 (Gol tiro lejano): En Alberto Vilella conduïa pel cercle central i, veient a en Alejandro Beltrán desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de PACKARD la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 287 Minuto 42 (Ocasión tiro lejano): Al minut 42 un refús amb el peu d'en Olivier Charra va anar a parar als peus del Sergio Castilla que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramon Salvadó.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de PACKARD, Sergio Castilla, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Ignacio Urzáiz Castro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Dan Şelaru de PACKARD, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Olivier Charra en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Germà Soldevila de PACKARD anava molt fort i col·locat però Olivier Charra no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de PACKARD, Jorge Gandía, col·locà la pilota just a les mans d'en Olivier Charra. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Eleazar Vílchez de PACKARD va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

FC Hagondange

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador visitant Alcino Gouveia Costa va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 41 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Pierre-Alexis Beal va entorpir al marcador d'en Abdellah Hadou per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Matis Chauvier, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Hagondange van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 43, però Guillaume Phelippeau va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Abdellah Hadou de Hagondange va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Matis Chauvier que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hagondange va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Guillaume Phelippeau, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Hagondange van sortir al contraatac amb encert al minut 57, però Guillaume Phelippeau no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Ronan Châtellier anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Hagondange.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pierre-Alexis Beal va xutar fora per a Hagondange, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Hagondange Matis Chauvier no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ignacio Urzáiz Castro es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): En Abdellah Hadou no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Ignacio Urzáiz Castro encara el va fer més i el marcador va situar-se 4 - 4 per a Hagondange.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Émerick Tanquerel de Hagondange va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 057 Minuto 132 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Kévin Cocagne de Hagondange va superar Ignacio Urzáiz Castro, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 4 - 5.