Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730954261

Amistoso (Int.) 730954261 Información oficial sobre el partido 730954261 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Clube Deportivo de A Coruña Alineación oficial del equipo 'Clube Deportivo de A Coruña' en el partido 3 - 3 Rostov-don Alineación oficial del equipo 'Rostov-don' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Clube Deportivo de A Coruña Alineación oficial del equipo 'Clube Deportivo de A Coruña' en el partido 5 - 0 Rostov-don Alineación oficial del equipo 'Rostov-don' en el partido
Tiene mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clube Deportivo de A Coruña

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Dépor, atacant per l'esquerra al minut 10, va aprofitar el magnífic llançament de Selwyn Pacon per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Dépor s'esgargamellaven dempeus per esperonar Oğuz Can Kostak que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 25 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 124 Minuto 47 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 47 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ababacar N'Dao. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Dépor va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rafael Barrero en un 1 contra 1 amb el porter Danilo Castaño, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Aimen Iraqui, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Oğuz Can Kostak va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 91 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ababacar N'Dao va estar a punt d'avançar els locals al minut 91 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Rostov-don

Goles Goles

  • 137 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Kirill Glazachev la va convertir en gol amb un remat de cap en Pablo Krustovzky tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 14 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de Rostov-don Pablo Krustovzky va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Pablo Krustovzky per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El Rostov-don creava perill des de la dreta al minut 11, però en David Eza, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pablo Krustovzky desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Roman Zhestkov, el jugador de Rostov-don va ser expulsat al minut 68.