Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730954135

Amistoso (Int., RC) 730954135 Información oficial sobre el partido 730954135 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Anonimo Alineación oficial del equipo 'Anonimo' en el partido 5 - 0 IFK Kysuca Alineación oficial del equipo 'IFK Kysuca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Anonimo Alineación oficial del equipo 'Anonimo' en el partido 3 - 0 IFK Kysuca Alineación oficial del equipo 'IFK Kysuca' en el partido
Tiene suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anonimo

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Al minut 20 l'àrbitre va premiar Anonimo amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Alberto Zubieta va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 32 minuts quan Alberto Zubieta va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Sergio Movellán, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Llàtzer Puigvecino de Anonimo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En José Gallardo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ataúlfo Mazcuñán va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Iván Pont gairebé va marcar per a Anonimo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marek Zdravecký al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Llàtzer Puigvecino va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ataúlfo Mazcuñán de Anonimo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Alberto Zubieta va sorprendre Marek Zdravecký amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Anonimo ho intentava per la dreta per mitjà de Alberto Zubieta, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Ataúlfo Mazcuñán de Anonimo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Romero de Anonimo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

IFK Kysuca

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Kysuca sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Igor Kocúr, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ivan Kopriva de Kysuca es va guanyar la targeta groga merescudament.