Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730954017

Amistoso (Int., RC) 730954017 Información oficial sobre el partido 730954017 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Muskaria Reloaded Alineación oficial del equipo 'Muskaria Reloaded' en el partido 0 - 2 Borussia Dortmund 1926 Alineación oficial del equipo 'Borussia Dortmund 1926' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Muskaria Reloaded Alineación oficial del equipo 'Muskaria Reloaded' en el partido 0 - 3 Borussia Dortmund 1926 Alineación oficial del equipo 'Borussia Dortmund 1926' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muskaria Reloaded

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Muskaria, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Juan Alberto Pizarro va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Muskaria van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Max Horrein no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Borussia Dortmund 1926

Goles Goles

  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): En Luciano Saccardo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 53 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Arkadiusz Dahlke va anar a parar al cap de Yan Hulko que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Borussia el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Rufino Araque Blázquez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Yan Hulko va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Wolf Beuleke va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Yan Hulko ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Anatol Mardare va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Gilberto Magliulo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Wolf Beuleke, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 67 per Gilberto Magliulo va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rufino Araque Blázquez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.