Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953646

Amistoso (Int.) 730953646 Información oficial sobre el partido 730953646 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Atletico Calatrava Alineación oficial del equipo 'Atletico Calatrava' en el partido 4 - 3 Rot-Weiss Ahrem Alineación oficial del equipo 'Rot-Weiss Ahrem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Calatrava Alineación oficial del equipo 'Atletico Calatrava' en el partido 4 - 1 Rot-Weiss Ahrem Alineación oficial del equipo 'Rot-Weiss Ahrem' en el partido
Tiene un resultado normal 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Calatrava

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Enrico Traina s'emportà una gran ovació del públic local al minut 19, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Anicetu Parada va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador Anicetu Parada de Calatrava, després de 39 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Santi Alepuz de Calatrava va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El Calatrava ho intentava per la dreta per mitjà de Santi Alepuz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 59 quan Ibrahim Hussein de Calatrava gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Wissam Fahad Al-Zidjali de Calatrava va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Wissam Fahad Al-Zidjali va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Rot-Weiss Ahrem

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de RWA va ser finalitzada des de l'esquerra per Tom Weihsmann al minut 17. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 105 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 28, Sebastian Finckenstein va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Boris Bissinger, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors de RWA no defallien en cap moment. Producte d'això, en Stefan Harke va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Madef Dänemark, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Curd Portisch de RWA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.