Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730951951

Amistoso (Int.) 730951951 Información oficial sobre el partido 730951951 en Hattrick

10.04.2024 22:50:00

Cuello Negro Alineación oficial del equipo 'Cuello Negro' en el partido 3 - 6 TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cuello Negro Alineación oficial del equipo 'Cuello Negro' en el partido 2 - 2 TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,3 % 45,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuello Negro

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Després de 16 minuts de partit, 光将 (Kosuke) 武田 (Takeda) igualava per Cuello en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cuello. A fi d'aconseguir el 2 - 5, van tocar-la en curt per tal que Inocêncio Sá xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Cuello van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Arcadio Price en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Cuello va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Arcadio Price va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Jesús Dito.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Jacobo Higuero de Cuello va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arcadio Price de Cuello va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

TORA BORA JUNIORS

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alfonso 'Chocho' Piñeros es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): En Jota Porcar donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 38 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al JUNIORS per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 43. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Jota Porcar. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Gilberto Menezes va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de JUNIORS, Sabahattin Sükan, que va marcar, sense saber com, el 1 - 4.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 64, el JUNIORS va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alfonso 'Chocho' Piñeros, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 5.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): Al minut 87 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de JUNIORS, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jota Porcar va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Alfonso 'Chocho' Piñeros quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Valdemar Vadstrup, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Matthew Ossey. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.