Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730951469

Amistoso (Int., RC) 730951469 Información oficial sobre el partido 730951469 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Ecstasy of Gold FC Alineación oficial del equipo 'Ecstasy of Gold FC' en el partido 1 - 4 Esselbê Alineación oficial del equipo 'Esselbê' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Ecstasy of Gold FC Alineación oficial del equipo 'Ecstasy of Gold FC' en el partido 0 - 6 Esselbê Alineación oficial del equipo 'Esselbê' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ecstasy of Gold FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Martín Pedrayes la va rematar Víctor Castrillo amb una magnífica volea que va fer pujar per a Ecstasy el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ecstasy va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 魏 (Wei) 荣福 (Rongfu), però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Ecstasy van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però Kirru Ametzua no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Ecstasy van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Kirru Ametzua des de l'esquerra va sortir desviat.

Esselbê

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ernests Kustonis es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Konrad Ogar, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 108 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Leroy James encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Bernardino Gaspar només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alfredo Chiarito va augmentar l'avantatge de PiuPiu a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): 任 (Ren) 希 (Xi) de PiuPiu va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 18 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Dale Wilkinson es va quedar sol davant del porter, al minut 22. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Leroy James va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 26, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dale Wilkinson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ernests Kustonis. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.