Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730950700

Amistoso (Int., RC) 730950700 Información oficial sobre el partido 730950700 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

U.D. Vodka Juniors Alineación oficial del equipo 'U.D. Vodka Juniors' en el partido 1 - 3 Anaconda Quelimane Alineación oficial del equipo 'Anaconda Quelimane' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
U.D. Vodka Juniors Alineación oficial del equipo 'U.D. Vodka Juniors' en el partido 6 - 1 Anaconda Quelimane Alineación oficial del equipo 'Anaconda Quelimane' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Vodka Juniors

Goles Goles

  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Als 79 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Juniors va acabar amb la pilota als peus de Deogracias Bande que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 16 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Xavi Estellés, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Atılım Kongar va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Xavi Estellés hauria d'haver estat gol al minut 20 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Juniors va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Isaías Borneiro va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Carlos Mouriño no va entrar per centímetres.
  • 200 Minuto 74 (Ocasión de falta): Juniors va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 74, però el xut va anar a parar al pal.

Anaconda Quelimane

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan Nando Reis Silva va posar els visitants Quelimane per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Giancarlo Lo Iacono de Quelimane va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, un xut de Yann Rocher des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marco Ferreira va fer una magnífica centrada, però la rematada de Eduardo Esteves va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Nils Kortell, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Quelimane va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Remígio Eusébio de Quelimane amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.