Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730948035

Amistoso (Int.) 730948035 Información oficial sobre el partido 730948035 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

BLaZeRS F.C Alineación oficial del equipo 'BLaZeRS F.C' en el partido 1 - 3 Kakunæs BK Alineación oficial del equipo 'Kakunæs BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BLaZeRS F.C Alineación oficial del equipo 'BLaZeRS F.C' en el partido 2 - 0 Kakunæs BK Alineación oficial del equipo 'Kakunæs BK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BLaZeRS F.C

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): Riccardo Pricoli va donar a BLaZeRS un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): BLaZeRS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Pòl Cirera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): László Bogdány estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Per Romsdalshorn, als 41 minuts, va fallar per ben poc.
  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Laurent Strittmatter va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Riccardo Pricoli, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Pedro Pan Bajo no oblidarà el que li va passar durant el minut 44. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Pedro Pan Bajo de BLaZeRS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Kakunæs BK

Goles Goles

  • 160 Minuto 25 (Gol de falta): Al minut 25 del partit, Toni Höyhtyä va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de KBK va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Toni Höyhtyä, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Robin Tellhult va augmentar l'avantatge de KBK a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Vasil Boyadzhiev hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Robin Tellhult havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Peter Gripenkvist de KBK va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.