Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730948028

Amistoso (Int.) 730948028 Información oficial sobre el partido 730948028 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

Furie Rossoblu Alineación oficial del equipo 'Furie Rossoblu' en el partido 2 - 2 Kastrelos Team Alineación oficial del equipo 'Kastrelos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Furie Rossoblu Alineación oficial del equipo 'Furie Rossoblu' en el partido 2 - 0 Kastrelos Team Alineación oficial del equipo 'Kastrelos Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furie Rossoblu

Goles Goles

  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 l'estadi va començar a corejar el nom d'en 木 (Mu) 汉彪 (Hanbiao) ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Cocco es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Mickaël Hanin va donar a Cocco un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Quinton de Palm arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Jobst Heinrich Tafferner del Cocco ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): 哈 (Ha) 平杰 (Pingjie) quasi marca en una jugada assajada de córner que Jobst Heinrich Tafferner havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mickaël Hanin, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Kastrelos Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Dominique Neth, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 71.
  • 164 Minuto 77 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Kastrelos al minut 77. Simon Baker va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Enrique Fernán González, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Yoked Kol no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.