Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730947924

Amistoso (Int., RC) 730947924 Información oficial sobre el partido 730947924 en Hattrick

10.04.2024 15:45:00

Hatttick Alineación oficial del equipo 'Hatttick' en el partido 3 - 1 The Whiplash Alineación oficial del equipo 'The Whiplash' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hatttick Alineación oficial del equipo 'Hatttick' en el partido 5 - 0 The Whiplash Alineación oficial del equipo 'The Whiplash' en el partido
Tiene mala suerte 4.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hatttick

Goles Goles

  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Hatttick aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Rastin Haji Mirzadeh va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Elvezio Simari, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Hatttick se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 94.
  • 131 Minuto 108 (Gol por el centro): Al minut 108 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Zenón Hereza, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Hatttick.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Hatttick per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Liona Ghanizadeh, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Jordi Teruel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hatttick.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Hatttick per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Jordi Teruel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Hatttick va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fabián Cedeño va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Heliodoro Val Gómez.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Fabián Cedeño va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 58, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 214 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Hatttick tenia un penal al seu favor al minut 61, però el porter va aturar el xut de Elvezio Simari amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Heliodoro Val Gómez, t'estimo!!!''
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Liona Ghanizadeh quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Shahin Sharbafian va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 208 Minuto 104 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jordi Teruel va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 104. En Fabián Cedeño va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 231 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Liona Ghanizadeh. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Liona Ghanizadeh de Hatttick la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Whiplash

Goles Goles

  • 108 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 55, en Johannes Erdmann la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en 吴 (Wu) 若天 (Ruotian) que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Jean van der Gaag va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jolan Gallais, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Julio Forastero de Whiplash amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.