Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730947879

Amistoso (Int., RC) 730947879 Información oficial sobre el partido 730947879 en Hattrick

10.04.2024 10:50:00

SPVGG Wilischwand Alineación oficial del equipo 'SPVGG Wilischwand' en el partido 1 - 8 Tyrvää HC Alineación oficial del equipo 'Tyrvää HC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
SPVGG Wilischwand Alineación oficial del equipo 'SPVGG Wilischwand' en el partido 0 - 9 Tyrvää HC Alineación oficial del equipo 'Tyrvää HC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPVGG Wilischwand

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Flavio Würsig de Wili, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Granit Walthart marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Franciszek Oleś que va xutar a fora per molt poc.

Tyrvää HC

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Andreas Kink que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sami Veijalainen arribés a peus de Retu Mäntynen, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Tyrvää el 1 - 2.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Alfredo Semedo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 39 pels visitants. En Sami Veijalainen va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alfredo Semedo va ser l'anotador del 1 - 5.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Zdeněk Bakoš de Tyrvää l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 47 de partit.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Riku Ahlqvist va augmentar l'avantatge de Tyrvää a 1 - 7 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Pedro Conrado Pellegrini va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 84, i va fer pujar el 1 - 8 per a Tyrvää.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Sami Veijalainen de Tyrvää no va ser gol per ben poc.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alfredo Semedo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Aati Sarlin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Damian Beuckmann, però la pilota va topar amb el travesser.