Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730947820

Amistoso (Int., RC) 730947820 Información oficial sobre el partido 730947820 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 1 - 3 Spadola's Team Alineación oficial del equipo 'Spadola's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 0 - 4 Spadola's Team Alineación oficial del equipo 'Spadola's Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

girafantes F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Michael Overall va donar a girafantes un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mario Rossanigo al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jan-Hein Bommel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Spadola's Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 36 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Flavio Paglini.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, Spadolas es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Franco Postiglione es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al 86 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Spadolas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Federico Bolcioni es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Flavio Paglini que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Yisachar Tishby va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Flavio Paglini, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Franco Postiglione va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Flavio Paglini després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Yisachar Tishby va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Franco Postiglione al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.