Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730947399

Amistoso (Int., RC) 730947399 Información oficial sobre el partido 730947399 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Los Punkys Alineación oficial del equipo 'Los Punkys' en el partido 2 - 3 gattonipuffosi Alineación oficial del equipo 'gattonipuffosi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Punkys Alineación oficial del equipo 'Los Punkys' en el partido 2 - 0 gattonipuffosi Alineación oficial del equipo 'gattonipuffosi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Punkys

Goles Goles

  • 110 Minuto 47 (Gol de falta): L'empat per part de Punkys va arribar al minut 47 quan Osvaldo Cornide va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Juan Luis Ilurieta va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 65 per blocar una centrada d'en Celedonio Echarte va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Punkys.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Gerard Fahrenberg del Punkys ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

gattonipuffosi

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): El jugador Giuseppe Blasutig de gattonipuffosi es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de gattonipuffosi el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Artur Miłosz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): En Robert Eneşel va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Robert Eneşel, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Giuseppe Blasutig va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Damian Freerar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.