Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946797

Amistoso 730946797 Información oficial sobre el partido 730946797 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Ambientillu Legends Alineación oficial del equipo 'Ambientillu Legends' en el partido 1 - 4 Maccabi Alineación oficial del equipo 'Maccabi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Ambientillu Legends Alineación oficial del equipo 'Ambientillu Legends' en el partido 5 - 2 Maccabi Alineación oficial del equipo 'Maccabi' en el partido
Es un cenizo 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ambientillu Legends

Goles Goles

  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Ambientillu van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Hèctor Salvador en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Akwasi Dapaah arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Menandro Carozo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Ambientillu per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 51, quan Iker Marmela va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Maccabi

Goles Goles

  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 74, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Michel Pistono es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, Oskar Muth va pentinar un córner cap al segon pal que Paco Galleguillos va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al 78 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Maccabi augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Tamás Bagaméri es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, un xut de Jindřich Čech des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Maccabi van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 14, però el xut de Tamás Bagaméri des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Gergő Szabó va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alejandro Espinosa de los Monteros va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Oskar Muth rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Maccabi la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.